LET’s GO 2021-бизнесът среща НПО

Менторство по програма на Български Център за Нестопанско Право

Менторство за бизнес на НПО.

Участвайте в програмата на БЦНП за подкрепа в развиване на стопанска дейност на НПО, където Павел Хрисков е един от менторите в направление Бизнес планиране

 LET’s GO 2021 – когато бизнесът среща НПО 17 Февруари 2021

На всеки се е случвало да има нужда от професионална помощ – да повика майстор, който да оправи теча в кухнята, да потърси мнението на доктор, когато има болка, или просто да се консултира със специалист от областта, за която търси подкрепа. Рядко бихме изневерили на този принцип, поради една просто причина – доверие. Лесно е да се довериш на човек, който най-добре разбира нашите нужди, възможности и желания, нали? Е, няма повод да не мислим в такава насока и за неотложните нужди, които открояваме  в гражданския сектор по отношение на развиването на стопанска дейност!

Когато в Български център за нестопанско право започнаха да планират следващите си стъпки за 2021 г. в посока насърчаване на социалното предприемачество, отчетоха нуждата отново да се доверят на една опитна група от доказани експерти. Група, която да подкрепи участниците в тазгодишното издание на Програмата по предприемачество LET’S GO 2021 в развитието на пълния си потенциал.

В следващите няколко месеца организациите, чиито проектни предложения бъдат одобрени за участие в Програмата, ще натрупат знанията и уменията за организационно и финансово управление, като непрестанно ще получават менторска подкрепа и насоки от експерти в сферите бизнес планиране, маркетинг, реклама и финансови прогнози.

А ето я и първата група ментори, които повярвахме в каузите на гражданските организации и припознахме смисъла и добавената стойност от развиването на социално предприемаческа дейност.

Направление Бизнес планиране, Маркетинг и реклама

Направление Финансово планиране

Междувременно, ако и вие имате идея да стартирате стопанска дейност, обвързана с мисията на вашата организация, не се колебайте да я споделите с нас. Нека не забравяме, че понякога първата крачка е най-трудния етап от пътешествието.

Хрисков Груп и партньори ще се постараем да ви подкрепим в начинанията ви!

Повече за програмата на сайта на БЦНП

Дата и час
понеделник

8 март 2021 г.

Start - 23:00 понеделник

28 юни 2021 г.

End - 23:45 Europe/Sofia
организатор

Хрисков

+359 885 755 501
office@hriskov.com
Сподели

Разберете какво има за нас в социалните мрежи.

3 февруари 2021

Модул 1: Идеатон за предприемачески идеи – интерактивна сесия за генериране на нови бизнес идеи, чрез запознаване с успешни примери за социално предприемачество в България 

Модул 2: Правни изисквания за развитие на стопанска дейност от граждански организации – включва лекционна сесия, представяща изискванията на Закона за юридически лица с нестопанска цел, специфичната регулация на социалното предприемачество в България, основни правила за данъчно отчитане на приходи от стопанска дейност, основни насоки и алгоритъм за ценообразуване на продукти и услуги, и сесия за въпроси и отговори.


4 февруари 2021

Модул 3: Инструменти за бизнес моделиране и финансово планиране на предприемачески идеи – включва лекционна сесия, представяща специфични инструменти за обследване на бизнес идеи и за планиране на бизнес идеи (канава на бизнес идея, бизнес план и финансови прогнози)