БИЗНЕС УСЛУГИ

Правете това, в което сте най-добри, бюрокрацията делегирайте на някой друг.

Odoo - Sample 1 for three columns

Бизнес план

Специалистите ни ще ви асистират в бизнес планирането, бюджетирането и създаването на финансова политика на вашата компания или иновативна идея. Финансовите ни анализатори и съветници могат да ви консултират в процеса на съставяне на фискална или финансово-оздравителна политика. Така ще имате допълнителен чифт очи, който да ви пази гърба от неприятни и непланирани ситуации.

Odoo - Sample 2 for three columns

Start-UP регистрация

Ние можем да ви съдействаме в изясняването на бизнес модела и търговската ви тактика, и първоначална регистрация на компанията. Ще бъдем до вас предоставяйки ви пълен набор от услуги, необходими за един стартиращ бизнес.
Ще ви помогнем и в избора на поддържащи компании, като счетоводство, юридически, застрахователни и ИТ услуги
Odoo - Sample 3 for three columns

Бизнес технологии

При развитието на един бизнес, идва момент,  в който е нобходимо да се създадат нови и да се оптимизират или автоматизирати стари процеси. Също възниква и нуждата да се създадат ИТ или софтуерни инструменти, които да подпомогнат и оптимизират работа на организацията. В процеса на ориентация и търсене на правилната бизнес технология, можете да разчитате на нас.

Знаете ли:

  • Към коя институция подлежи на отчет или лицензия вашата дейност?

  • Какви са изискванията за търгуване с чужбина?

  • Как можете да спечелите от данъци?

  • Колко е опита ви в управлението на фирмени капитали и средства ?

  • Законът за счетоводството и данъчните законови разпоредби до колко са важни за вашия бизнес?

  • Кога трябва да подавате данъчни декларации, ДДС ?

  • От какви вътрешни правилници имате нужда според Инспекция по труда? 

Бъдете разумни и проактивни! Фокусирайте се над най-важното – Вашият бизнес модел, продукти и услуги, и не губете време със скучни бизнес процеси и битовизми. Оставете ги в ръцете на професионалисти, които знаете че имат голям опит и ще ви пазят и помагат преди да се е наложило вие да реагирате. Поставете криле на бизнеса си с правилните партньори!

"Собственият бизнес е пътят към финансовата независимост или свобода". Дали е така ? 

Много хора смятат, че собственият бизнес е решението, което ще ги доведе до богатсвто или финансова независимост и просперитет или късмет и подобни на това решения. За съжаление, този начин на мислене води начинанията на 99% от тези хора към провал и горчиви житейски преживявания. Финансите всъщност няма значение от какво са придобити, а как се управляват, и ако не можем да ги задържим, като наемни работници, е грешно да смятаме, че бихме могли да ги задържим, като предприемачи, бизнесмени и подобни. Преди всичко трябва да бъдем реалисти и да осъзнаем, финансите са ресурс / средства които се управляват, за да се постигат реални резултати. Преди някой да започне бизнес, го съветваме да провери първо уменията си за управление на финансите и текущото си домакинство, защото отговорността и последиците от лошо управление на бизнеса, биха били много по-тежки при лошо управление на собствен бизнес. Ние преди всичко нареждаме първоначалната основа на личните финанси и след това ви подкрепяме и съветваме в процеса на изграждането на бизнеса ви, защото тогава ще бъдете много по-уверени и много по-успешни. Препоръчваме преди да решите да правите бизнес да си зададете няколко лични въпроса във връзка с личните ви финанси.