ПОЛЕЗНОСТ ВЪВ ВСЯКО НАЧИНАНИЕ

Стремежът на всеки в Хрисков е да носи полезност на отсрещната страна, и ако преценим, че не бихме могли да го направим, ние сами ще ви уведомим, че не сме вашите хора и ще се оттеглим.

ЗА ХРИСКОВ

Смисълът е да даваш полезност на другите.

Odoo • Image and Text

Нашата основна цел е да подобряваме живота на хората около нас.

Компанията е фокусирана в подобряването на живота на хората и средата около тях. Тъй като много хора използват парите и незнанието, като основно оправдание за несгодите си, ние сме се фокусирали, в това да премахнем финансовите затруднения на тези хора, очертавайки пътят, по който могат да поемат, за да се справят с трудностите и да постигнат целите си, както и ги подкрепяме със знания, обучения и технически решения, да набавят знанията, които са им необходими, за да бъдат по-ефективни и успешни в начинанията си.  По този начин, ще могат със сигурност да се съсредоточат към наистина важните неща от живота, без разсейващи оправдания.

Фирмата участва дялово в различни компании имащи подобни на основателя цели, а най-вече създаване на полезност за другите хора, като се старае да ги подкрепя и с експертиза.

Екипите обслужващи клиентите ни, са в различни специализирани компании, част от групата на Хрисков, където основните принципи и цели съвпадат с тези на компанията.


Освободете се от оправданията и живейте истински и пълноценен живот ...

ОСНОВАТЕЛИТЕ НА ХРИСКОВ


Company team

Павел Хрисков

Основател и визионер. Павел е движещата сила зад организацията. Той обича винаги да се въвлича в полезни за хората дейности и да работи в екип. Консултира клиентите си и ги мотивира да постигат желаните от тях резултати. 

Company team

Ваня Хрискова

С опита си в мултинационални корпорации, Ваня помага в лесното анализиране на числата и подобряването им. Тя е мотивирана клиентите ни винаги да бъдат успешни и със своя хъс е готова да изведе компанията на следващо ниво.

ПАРТНЬОРИТЕ ЗАД ХРИСКОВOdoo - Sample 3 for three columns

ИНТЕЛЕКСИС

Интелексис ООД е компания развиваща се в сектора на ИТ решенията и предоставя услуги и решения за дигитализация на предприятията. Екипът има опит в развитието на софтуерни решения за специализирани служби, финансов сектор и софтуер за управление на бизнеса и продажбите.


повече ...

Odoo - Sample 3 for three columns

СЕНЗОРС

Компанията първо е създадена специално за проектиране на  автономен мултироторен дрон за специални операции на специализираните служби.
Компанията печели проект  с подкрепа от Министерството на Икономиката и Енергетиката. След приключване на проекта компанията продължава в развитие на специални технологии.

повече ...


Odoo - Sample 2 for three columns


ТОГЕДЪР

Тогедър ООД - застрахователен брокер, който е специализирал основно в животозастраховане и инвестиционно застраховане.
Консултантите, администрация и застрахователните партньори са фокусирани да предоставят най-добрите решения за нашите клиентите, при най-високото качество на обслужване. Компанията е лидер в живото-застраховането в България.

повече ...

Представените партньори, са организации, в които Хрисков ЕООД има участие, като съдружник или извършва активна съвместна дейност.

нАУЧАВАЙ НОВОСТИте ОТ НАС

Научавай първи последните трендове, инвестиционни и бизнес възможности, както и последните нови от нас.