Път към финансовата свобода

Първи стъпки към вкарването на финансите във ред.

Път към финансовата свобода
80.00 лв 80.0 BGN
Qty

Вие ли управлявате парите, или те вас?

Odoo • A picture with a caption
пътят е осеян с прости задачи, но изпъллнението изисква постоянство

Все повече се забелязва, че има много лектори и специлисти, които дават свои съвети на хората, които би трябвало да са панацея или еднозначно предложение, с което да решат проблемите на хората свързани с финансите. Това за съжаление не е възможно и ние решихме да подпомогнем хората да вземат финансите  си в свои ръце, така че те да управляват парите си, а не техните пари да управляват живота им.

Най-честият проблем с финансите е свързан реално с изградените през годините навици и разбирания за парите. С годините те са изградили цели парагдими, които в момента управляват нашето отношение и респективно действия, които отразяват отношението ни към финансите.

На този семинар няма да ви кажем, как да забогатеете лесно или още по-зле, без да си мръднете пръста. Ако търсите семинар по-бързо забогатяване, това не е семинарът. На този семинар по-скоро ще ви кажем как да управлявате спечелените с честен труд пари, така че да бъдете финансово независими в бъдеще.

Дата и час
Friday

November 15, 2019

5:00 PM 9:30 PM Europe/Sofia
Място

Хрисков

ул. Йордан Йосифов 8Б,
офис 16
София 1700
Bulgaria
+359 885 755 501
office@hriskov.com
Виж адреса на карта
организатор

Хрисков

+359 885 755 501
office@hriskov.com
Сподели

Разберете какво има за нас в социалните мрежи.

3 февруари 2021

Модул 1: Идеатон за предприемачески идеи – интерактивна сесия за генериране на нови бизнес идеи, чрез запознаване с успешни примери за социално предприемачество в България 

Модул 2: Правни изисквания за развитие на стопанска дейност от граждански организации – включва лекционна сесия, представяща изискванията на Закона за юридически лица с нестопанска цел, специфичната регулация на социалното предприемачество в България, основни правила за данъчно отчитане на приходи от стопанска дейност, основни насоки и алгоритъм за ценообразуване на продукти и услуги, и сесия за въпроси и отговори.


4 февруари 2021

Модул 3: Инструменти за бизнес моделиране и финансово планиране на предприемачески идеи – включва лекционна сесия, представяща специфични инструменти за обследване на бизнес идеи и за планиране на бизнес идеи (канава на бизнес идея, бизнес план и финансови прогнози)