Студент и предприемач –  защо не?
Обучение - Пътят на предприемача
14 January, 2019 by
Студент и предприемач –  защо не?
Хрисков, Павел Хрисков

Само след дни –  на 9 февруари от 9.00 до 17.00 – всички студенти и други интересуващи се ще имат възможността да посетят практическия форум „Пътят на предприемача“. Той има за цел да подкрепи предприемачите и стартиращите бизнеси в процеса на тяхното създаване, растеж и усвояване на нови знания по пътя на успеха. 

Сред основните теми, част от програмата на събитието, са:

  • защо целеполагането е ключово при стартирането на собствен бизнес

  • как можем да помогнем на бизнеса да бъде устойчив във времето

  • каква е връзката между личните и фирмените финанси

  • кои са стъпките за създаване на дружество

  • защо е важно да дадем законови рамки на новото си бизнес начинание.

Лектори ще бъдат Павел Хрисков, Димка Кънчева и Стоян Шейретов.

Павел Хрисков

Павел Хрисков има зад гърба си няколко работещи бизнеса в сектора на технологиите и бизнес развитието, като в момента е управляващ сътрудник в консултантска компания „Консендо“. През последните 7 години води обучения и лекции на теми, свързани със стартиране на собствена дейност и управление на бизнес процеси.

Odoo • Text and Image
Odoo • Image and Text

Димка Кънчева

Благодарение на десетгодишната си практика като управител на счетоводна къща Димка Кънчева натрупва сериозен опит в обучаване на прохождащи предприемачи, подкрепяйки ги по пътя им на развитие. Ежедневно предоставя бизнес консултации по теми като подбор и управление на кадри, годишно счетоводно приключване и други.

Стоян Шейретов

Мотивиран да постигне финансова свобода, преди осем години Стоян Шейретов открива подходяща система и среда, в която успява да изгради необходимите навици и познания за постигането й. Сега неговата мисия е да достигне до повече хора като ежедневно предоставя консултации на теми като управление на лични финанси, изграждане на личен финансов план и изграждане на ефективните навици за успех и благоденствие, които самият той е приложил успешно в живота си.

Odoo • Text and Image

Организатор на събитието е Consendo Bulgaria – компания, която предоставя консултантски бизнес услуги и оказва съдействие на публични и частни предприятия и физически лица. Част от екипа на Consendo са експерти с повече от 10 години опит в счетоводството, IT услугите и финансовото консултиране.

На предстоящия форум ще бъдат разглеждани и реални бизнес казуси. До 5 февруари всеки желаещ може да изпраща своите въпроси и казуси, свързани със стартирането на собствен бизнес, на имейл ask@consendo.bg. Планира се част от програмата на събитието да бъде практическо обсъждане на реални казуси и въпроси в работни групи, всяка от които водена от професионалист в съответната сфера на база събраните казуси и въпроси.

Билетите за форума ще бъдат на специална цена от 25 лв. Отстъпката е достъпна за всички студенти и учащи, които използват код scholarship ТУК.


За директен достъп до статията последвайте линка ТУК

Студент и предприемач –  защо не?
Хрисков, Павел Хрисков
14 January, 2019
Share this post