В Северозападния район започва кампанията „Пътят на предприемача“
Тя е насочена към младежи до 25-годишна възраст
8 October, 2019 by
В Северозападния район започва кампанията „Пътят на предприемача“
Хрисков, Павел Хрисков


Социално-информационна кампания „Пътят на предприемача” започва от Плевен. Организатори са консултантската компания по бизнес процеси и информационна сигурност „Консендо България”, специализирана в предоставянето на консултантски бизнес услуги, съорганизатор е Община Плевен. 

Павел Хрисков, експерт по бизнес процеси, обясни, че кампанията е насочена към младите хора в Северозападна България и възможността им да се реализират. Според данни на Евростат в тази част на страната има най-много младежи, които нито учат, нито работят – 45%. Той беше категоричен, че предприемачеството е начин на мислене, затова социално-информационната кампания „Пътят на предприемача” цели да направи промяна като насърчи младите момчета и момичета да придобият самочувствието, че могат да управляват сами живота си, да са финансово грамотни и да не се страхуват да поемат рискове.

Младежите до 25-годишна възраст, които проявяват интерес, могат да присъстват на срещата, която ще се проведе на 10 октомври, четвъртък, от 13:00 часа в зала „Гена Димитрова”. Обученията в рамките на „Пътят на предприемача” ще се проведат от Павел Хрисков, експерт по бизнес процеси, Иванка Копанкова, дългогодишен професионалист в сферата на личните финанси, и Стоян Шейретов, консултант в „Консендо”.

Подобни инициативи компанията ще организира и във Видин, Монтана и Враца.

Линк към статията:  https://www.economy.bg/bulgaria/view/36423/V-Severozapadniya-rajon-zapochva-kampaniyata-Pytyat-na-predpriemacha%E2%80%9C


В Северозападния район започва кампанията „Пътят на предприемача“
Хрисков, Павел Хрисков
8 October, 2019
Share this post