Всяка личност има потенциал, който заслужава перспектива
16 January, 2020 by
Всяка личност има потенциал, който заслужава перспектива
Хрисков, Павел Хрисков



За обучението в рамките на кампанията „Пътят на предприемача“, с която екипът на „Консендо България“ гостува във Видин на 9 януари, разказва в "Нашият ден" един от лекторите - Павел Хрисков. „Пътят на предприемача“ е с фокус възможността за реализация на младите хора. 

"Да разгърнем кампанията с обучения в Северозападния регион, бях провокиран от липсата на мотивация, която бях виждал в очите на много младежи там“, пояснява той. По думите му именно липсата на мотивация е амбицирала него и колегите му да подкрепят и стимулират младите хора, които имат нужда да повярват в потенциала си. Така консултантите по бизнес развитие и финанси от „Консендо“ гостуват във Видин с обучението, което дава практически насоки, полезни на един бъдещ предприемач.

Какво споделя Павел Хрисков? „Имайки възможността да бъда доста често на Запад, забелязах общ за успеха факт там. Не че държавите бяха просто подредени и някак богати, а хората имаха нагласата, че от тях зависи качеството им на живот и не очакват някой друг да организира успеха им. Тези успешни хора просто запретват ръкави и работят здраво, за да постигнат сигурността и реализацията, за които много от нас тук бленуват, смятайки навярно, че единственият изход е извън страната. И всъщност при толкова много хора там, на запад, конкуренцията е чудовищна. И се оказва, че ако запретнем ръкави и действаме тук, ще можем да се реализираме също толкова убедително. Ние в „Консендо“ не предлагаме екстравагантни формули на успеха, нито смятаме, че той се случва „отвън“. Вярваме, че у всяка личност има потенциал, който заслужава перспектива и може да се разгърне с амбициозност, последователност и конкретни постъпки. Идеята ни е да откроим решения на проблеми и да предложим работещи подходи“.

  https://stream.bnr.bg/storage/HristoBotev/Nashiyat%20den/200116_Pavel_Hriskov.mp3 


https://bnr.bg/hristobotev/post/101223146/pavel-hriskov-vsaka-lichnost-ima-potencial-koito-zaslujava-perspektiva

Всяка личност има потенциал, който заслужава перспектива
Хрисков, Павел Хрисков
16 January, 2020
Share this post