Финансово обучение за млади видинчани
9 януари, 2020 by
Финансово обучение за млади видинчани
Хрисков, Павел Хрисков


Обучение за повишаване на финансовата грамотност на млади хора се проведе във Видин.       То е част от кампанията „Пътят на предприемача“ в Северозападния регион, инициирана от КОНСЕНДО ООД. В обучението участваха младежи до 25-годишна възраст, регистрирани в Бюрото по труда във Видин, които дойдоха днес в залата на Общинския съвет, за да научат как да бъдат полезни за себе си.

На събитието присъства заместник-кметът на Община Видин Десислава Тодорова, която поздрави експертите от КОНСЕНДО за чудесната и особено полезна за нашия град инициатива. Тя поднесе поздравителен адрес от името на кмета на Общината д-р Цветан Ценков на управляващия партньор на фирмата, експерт по бизнес процеси и информационна сигурност - Павел Хрисков. „Надявам се, че кампанията ще мотивира младежите от Видин да се развиват и израстват. Тя ще им даде стимул да придобият умения и самочувствие, че могат сами да се справят в живота и да намерят своето място на пазара на труда. Благодаря на Вас и Вашите експерти, че давате възможност на младите хора от Видин да се ограмотят финансово и да се реализират тук, в родното си място. Пожелавам на целия колектив много успехи в това хубаво начинание!“ – пише в адреса.

Павел Хрисков запозна младите хора с целта на обучението, което ще се проведе в две части – Лични финанси и Предприемачество. Заедно с Иванка Копанкова, която е експерт лични финанси, в рамките на четири часа ще покажат на младежите как да управляват парите си, за да могат да се реализират и да станат успешни предприемачи.

Оригинален линк към статията: https://darik.bg/finansovo-obuchenie-za-mladi-vidinchani

Финансово обучение за млади видинчани
Хрисков, Павел Хрисков
9 януари, 2020
Сподели този пост